Wie zijn wij

groep

Wij zijn Pracht Puur Kracht. Wij organiseerden in 2014 een Prachtdag voor kinderen die leven in verborgen armoede onder het motto “Vier het feestje van je leven!”

Eén op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Voor deze kinderen betekent dit dat er onvoldoende geld is voor voedsel, kleding of een verwarmd huis. Een verjaardagsfeestje vieren is voor deze kinderen niet mogelijk. Naar  een verjaardagsfeestje gaan is ook niet mogelijk. Immers, geld om cadeaus te kopen is er niet. Wij willen deze kinderen het feestje van hun leven geven.

 

Doelstelling

Onze doelstelling is om kinderen die in armoede leven een Prachtdag te geven én tegelijkertijd in onze samenleving de problematiek van verborgen armoede onder de aandacht te brengen. Om blijvend deze kinderen meer steun en een gelijkwaardiger leven te kunnen bieden.

Onze samenwerking

Pracht Puur Kracht is een project van deelnemers aan de Gandhi training voor Inspirerend Leiderschap van Corinor. Vanuit de warmte in onze harten willen we een verschil maken voor kinderen die leven in verborgen armoede.

We handelen vanuit de kernwaarden puur, stralend, krachtig en gepassioneerd. We gaan voor stralende kindergezichtjes aan het eind van de dag.

Wij gaan onze sponsorgelden inzetten voor dit doel!

Ruud, Christie, Petra en Tanja

ieder kind heeft recht op een glimlach
CONTACT

Stichting Pay it Forward
T.a.v. Pracht Puur Kracht
Zeggeveen 10
2461 HD Ter Aar


Bankrekening:
IBAN NL50 SNSB 0938 2083 81 o.v.v. Pracht Puur Kracht

E-mail:
prachtpuurkracht@gmail.com
Alle rechten voorbehouden, 2014
1

Kinderen in armoede

1 op de 9 Maar liefst 1 op de 9 kinderen in Nederl...

2

Hulp is nodig

Pracht Puur Kracht organiseert deze dag volledig belan...

3

Terugblik 9 juni 2014

Op maandag 9 juni (2e Pinksterdag) organiseert Pr...

1
2
3
Krachten verenigen   Samenkomen   Bereiken!
Sponsored and powered by ninebits